Activitats de la setmana: tornem de vacances

 Aquesta setmana hem començat a treballar el modernisme. Hem rebut la visita d'una "familiar" de Lluís Domènech i Montaner i ens ha explicat qui era aquest famós arquitecte. Ens ha mostrat com es vestia en aquella època i els edificis que va dissenyar: el Palau de la música i l'Hospital de Sant Pau són alguns d'ells a Barcelona; l'Ateneu (ara Biblioteca), la Casa Roura, casa seva i el Castell de Santa Florentina a Canet de Mar. També ens ha explicat la importància de les flors en les seves creacions, el ferro forjat, els vitralls i les rajoles ornamentades. 








Ens ha dut dues caixes plenes de curiositats i d'activitats per poder fer a l'escola i entendre millor el modernisme. També ens ha portat una galeta vitrall:
i unes flors típiques dels seus edificis: els líliums. Així en podem tenir una ostra a cada classe.
Al llarg d'aquestes setmanes farem moltes activitats relacionades amb el modernisme i les flors, sobretot amb els líliums, les gardènies, els clavells i les begònies. 

Aquests dies també hem treballat la grafomotricitat i la primavera:














Hem fet psicomotricitat: 











Hem conversat sobre les vacances i també hem parlat de les mones de pasqua, hem escrit paraules relacionades amb aquestes:



També hem explicat el conte d"El rossinyol", hem treballat un poema on apareix aquest ocell i hem treballat el nom d'alguns ocells que veiem a la primavera:


I hem fet racons matemàtics:








Comentaris