EI-B DISSENYEM EL JARDÍ DE PAPALLONES

Aquestes 2 úlitmes setmanes hem descobert més coses de com fer aquest jardí de papallones. Ja sabem quin tipus de flors ens fan falta gràcies a la informació que ens ha portat la Carla, la Greta i en C.P. Tenim clar que les flors que més els hi agraden són la Budleia, els Cards, les flors silvestres com la flor de la mel, les plantes aromàtiques i després tenim una diversitat de flors de les quals n'haurem de triar alguna, ja que no les podrem posar totes.

Ara que ja sabem quines coses ha de tenir aquest jardí i quin tipus de flors els hi agraden, només caldria posar-nos mans a la obra. Per això necessitem saber les eines que ens fan falta i en Lluís, la Mireia i en Nil ens ho han explicat molt bé. Ens Cal: un rasclet, una pala de punta, una regadora, una aixada, uns guants, una tisora de podar, l'escombra de fulles entre algunes altres coses, però aquestes serien les més destacades.

 Ara només ens caldrà saber quantes plantes ens hi caben en el espai que tenim i com l'organitzem per poder posar els altres complements que necessitem com la caseta per dormir, l'espai de les fruites per alimentar-se, un espai de gespa o palla per elles..

Per això cadascú ha fet un disseny de com hauria de ser aquest jardí.

També hem fet un joc amb els bee-boots on havíem de fer arribar a cada papallona fins al seu aliment o bé fins el seu nom. Ens ho hem passat molt bé i hem sabut guiar a la papallona fins al seu destí.
















Comentaris