EI E: NOU PROJECTE

L'altre dia vam començar a parlar sobre quin podria ser el nou projecte de cara al gener. La idea no era decidir-ho, però sí començar a fer una pluja d'idees. Els nens i les nenes de la classe van començar a dir temes i el per què els volien treballar. També vam recordar els projectes que hem anat fent tots al llarg dels cursos i van veure que molts eren d'animals, així que es va decidir triar-ne algun que no tingués res a veure. 

JÚLIA: El brilli brilli i els colors. Vull saber com es fan els colors.
JORDI: Els volcans. Vull saber per què tiren lava.
ELOI: Els policies. Vull saber com capturen als lladres.
ÀGATA: Les mascaretes.
BIEL: Els cotxes. Vull saber com es poden construir els cotxes.
MATTIA: Ninjago. Com lluiten els ninges?
ALBA: Els robots. Com es fan?
SAÚL: Els transformers
ELENA: L'arc de Sant Martí. Quins colors té?

Quan van acabar de dir tots els temes, un nen va dir que volia fer els volcans, i després cada qual anava dient la seva. Això ens va dur a fer les primeres votacions, on cada nen i nena podia triar tants projectes com volgués; així podríem veure per on anava la cosa:

COLORS: 4
VOLCANS: 14
POLICIES: 5
MASCARETES: 4
COTXES: 5
NINJAGO: 4
ROBOTS: 5
TRANSFORMERS: 3
ARC DE SANT MARTÍ: 6

La sorpresa va ser que amb aquesta votació ja ens va sortir el projecte! Per tant, amb una conversa es va decidir que el nou projecte seria:

ELS VOLCANS

Certament era un tema que ja els cridava l'atenció, ja que al pati molts nens i nenes feien els seus volcans amb sorra. Potser el conte de "Tinc un volcà" els va despertar la curiositat. 
A la tornada de festes, començarem a treballar el tema del volcans a fons. Dilluns farem una llista del què sabem. Això vol dir que no heu de buscar res a casa ara, sisplau. Al gener ja farem la llista del què volem saber i ens organitzarem per fer la recerca de la informació. 

Comentaris