EI - E: iniciem el projecte final

Aquesta setmana la Noha ens ha explicat que ha anat al Zoo de Barcelona. Allà ha vist tigres. Ens ha dit que bàsicament passejaven i dormien, allà no tenen molta cosa a fer. Ens ha explicat el què acostumen a fer en llibertat: córrer, caçar per poder menjar, menjar carn i descansar.
A partir del què sabem, hem decidit començar a crear el nostre producte final. Els nens i nenes volen fer un conte de tigres, també van parlar de robots tigre. Així que hem trobat una possible solució: Scratch Jr (cliqueu aquí per més info: info scratchjr app) Una App que podem fer servir a la nostra pantalla, on treballarem la programació (una branca de la robòtica), crearem el nostre conte i dirigirem al nostre personatge per les diverses pantalles (pàgines).  Per fer tot això primer hem decidit un títol: 
ELS TIGRES
EL TIGRE DEL BOSC
EL TIGRE A LA NEU
Hem votat i ha sortit: EL TIGRE DEL BOSC. Per tant, basarem la nostra història al bosc tropical de Bengala. Hem creat la portada:
Hem triat un tigre taronja com a protagonista i l'hem mogut per la pantalla:
Hem començat a escriure les frases del conte:
Hem creat el fons, tallant decorat i modificant-lo segons el què volem fer:
En Nil ens ha portat un memory dels tigres. Ens ha presentat les diverses imatges i hem descobert un parell de tigres que ens eren desconeguts: tigre blau, el tigre negre de Bengala i el tigre daurat. Hem vist que el tigre blau es troba a la Xina i que el daurat està en captivitat. De tots dos quasi no en queden. 

A l'hora de racons de joc l'hem estrenat!



 

Comentaris